....kävivät yhteislääkärillä rokotuksilla. (siis joskus viime viikolla) Huomasin kauhukseni että Manskulla oli vain sisäkissan rokotukset ja kun nyt on poju alkanut ulkoilla säännöllisesti niin tarvitaanhan sitä asianmukaiset tropit!!!!! Molemmat käyttäytyivät tosi reippaasti. Tytti ei edes huomannut koko operaatiota vaan keskittyi makupalojen syöntiin.

291732.jpg

Tässäpä kuva neidistä 1 vee!!! Mitään suureellisia synttäreitä ei vietetty mutta toivottavasti tyttö ei saa traumoja. On niillä joulukalenteri......edes!!!!!

Tytti on aloittanut myös agilityn ja putkikin menee jo vinhaa vauhtia. Tokoiltukin Tytin kanssa on, tosin nämä kelit ei kyllä innosta mihinkään. Sisu sensijaan saa keskittyä vastaisuudessa vain hakuun ja agilityyn. Tokoilu on liian tosikkomaista puuhaa sille........ Tytti sensijaan ei oikein halua haku-koiraksi, koska ei emännästä voi kolmea metriä kauemmaksi mennä (paitsi jos kissa houkuttelee....). Siitähän saisi tietty erinomaisen kissanhakukoiran! Tarviiko sitä pelkästään ihmisiä aina hakea. Voi kissakin eksyä!