...on tämä jatkuvaa päivitystä.......mutta hyvänä jatkumona edelliseen kirjoitukseen:

Käytiin Tyttelin kanssa luonnetestissä Iisalmessa. Tuomareina olivat taas Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen. Tässä tulokset:

Toimintakyky -1 Pieni
Terävyys +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 Pieni
Taisteluhalu -1 Pieni
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Temperamentti +2 Kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen                            
Laukauskokematon ++
Pisteet yhteensä +80

Se mikä tuli yllätyksenä oli tuo vähäinenkin puolustushalu. Luulin että Tytteli menisi jonkun uhatessa minun selkäni taakse. Samoin yllätyin että Tytti on kovempi kuin Sisu eli kävi haistamassa tynnyriä, kelkkaa ja jätesäkkiä. Tuomarit sanoivatkin että se tulisi minun kanssani vaikka kuuhun. Repimisleikeistä Tytti ei ole ikinä tykännyt....liian hieno lady sellaiseen.....paitsi Petun kanssa. Tuli sentään hiukkasen enempi pisteitä kuin äipälle ;o) Seuraavaksi testataan Petu-poikanen.

Mitäs muuta sitä on puuhattu: Tytti on loistanut mölliageissa tullen yksissä kisoissa alkeismölliluokan ykköseksi ja viimeksi mölliluokan kakkoseksi hienosti 0-tuloksella ja ihanneajan alituksella. Nyt kun saadaan keinu vielä varmaksi niin lähdetään Tyttelin kanssa ihan oikeisiinkin kisoihin. Ja ensi vuonnahan Agirodussa starttaa Handskes-ryhmä??????? Ohjaajat juoksevat hanskat kädessä :o)

Sisu on starttaillut muutamissa virallisissa kisoissa ja Iisalmesta napsahti se ensimmäinen nousu nolla. Olisi tullut toinenkin jos ohjaaja vain muistaisi radan oikein. Ensi viikonloppuna startataan sitten Nokialla! Siitä varmaan raportti ensi vuoden puolella ;o)

968637.jpg